Uncategorized

24 Mart 2014

0

Türkiye Suriye uçağını vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri yaptığı açıklamada Suriye uçaklarının Türk hava sahasına yaklaştığına dair dört kez uyarıldığını, uçaklardan birinin döndüğünü diğerinin ise Türk hava sahasına girerek yaklaşık bir kilometre kadar Türk hava sahasını ihlal ettiği, daha sonra batıya doğru yönelerek 1,5 kilometre kadar uçtuğu, bunun üzerine devriye F-16’ların füzeyle uçağı vurduğunu söyledi.

Vurulan Suriye uçağının pilotu: “Geri dönmek üzere manevra yapıyordum”

Türk savaş uçakları tarafından vurulan Suriye savaş uçağının pilotu paraşütle atlayarak kurtuldu, sağlık udrumu iyi. Pilot Türk savaş uçakları kendisine füze attığında Suriye toprakları içindeki Keseb civarında terörist hedeflere karşı görev icra etmekte olduğunu, vurulduğu sırada terörist hedeflerle görsel temas kurduktan sonra üssüne geri dönmek üzere manevra yaptığını söyledi.

CHP Ankara Büyüşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’a saldırı

İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde bir toplantıya katılan CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve ekibi iddiaya göre Melih Gökçek’in oğlunun koruma ekibinde bulunan kişilerce saldırıya uğradı.

Gül: “Herhangi bir şekilde bu platformların kapatılması aslında kanunen mümkün değil”

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Gül Twitter’a erişimin yasaklanmasıyla ilgili olarak: “Herhangi bir şekilde internetin ve bu tip platformların tamamen kapatılması kanunen aslında mümkün değil. Bazı mahkeme kararları, özel kişilerle ilgili, siyasi ve ifade özgürlüğüyle ilgili olmayan, haklı gerekçelerden bahsedildi. Ben inanıyorum ki bunlar zaten Twitter merkezi tarafından anlayışla karşılanacaktır ve bunların hepsiyle ilgili gerekli tedbirler alınıp bu tip yasaklar en kısa süre içinde kalkacaktır. İnanıyorum ki kısa süre içerisinde bu problem zaten bitecek” dedi.

You may also like

Comments

Comments are closed.