Uncategorized

18 Şubat 2014

0

Başbakan Erdoğan: “Alo Fatih, Sarıgül’e fazla yer vermeyin.”

Başbakan Erdoğan, ses kayıtlarında bu kez Fatih Saraç’tan, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül haberlerine fazla yer vermemesini,  sansür uygulamasını istedi.

Topbaş’a tepki: “Sizin ağaçlarla, gençlerle alıp veremedikleriniz var.”

Yerel seçim öncesi Bakırköy’de ilçe turu yapan AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a soru sormak için izin isteyen genç “Sizin ağaçlarla, gençlerle alıp veremedikleriniz var” dedi.  Topbaş’ın “şov yapıyorsun” demesi üzerine “Şov yapmıyorum. Ben size soru sormak istiyorum. Demokrasiden bahsediyorsunuz ama soru sormama bile izin vermiyorsunuz” dedi.

Mahallelinin tepkisi kadın cinayetini önledi, şiddeti önlemedi

Düzce’de Ü.B. kendisinden boşanmak isteyen eşi Ö.B.’ye saldırarak sokak ortasında dövmeye başladı. Hırsını alamayan Ü.B. çevredekilerin bakışları arasında Ö.B.’yi bacağından bıçakladı. Bağrışma sesleri üzerine balkona çıkanlar Ü.B’ye saksılar fırlattı. Ü.B. binadakilerin ve çevreden yetişenlerin tepkisi üzerine koşarak uzaklaştı.

2013 istihdamı 2012’nin beşte biri

Türkiye ekonomisinin 2013’teki zayıf performansı istihdama da darbe vurdu. 2012’in 11 ayında 1 milyon 2013’te ise sadece 193 bin kişi iş buldu. Bu rakam 2012 yılının yalnızca beşte biri.

 

You may also like

Comments

Comments are closed.