ManşetMedya-İnternet

Gölgelerin gücü adına, hologram RTE’de artık!

0
RTE, Yoda ve Obi Wan Kenobi

Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP İzmir adaylarının açıklandığı toplantıya hologram görüntüsü ile iştirak etmesinin yankıları hem yurtiçinde hem de yurtdışında devam ediyor.

Tepkilerin geneli bu trajikomik duruma espri ile yaklaşan yazı ve haberler. Sosyal medya da bu furyada geride kalacak değildi elbette. Youtube’a yüklenen pek çok hologramlı RTE videolarından bir tanesini biz çok beğendik ve sizlerle paylaşmak istedik.

RTE, Yoda ve Obi Wan Kenobi

RTE, Yoda ve Obi Wan Kenobi

Haluk Tarcan tarafından 28 Ocak Salı günü paylaşılan videoda Erdoğan beyazperdenin hafızalara kazınan yapımlarında hologramlı hali ile arz-ı endam ediyor.

1939 yapımı unutulmaz “Oz Büyücüsü”nde (The Wizard of Oz), Dorothy, Ürkek Aslan, Korkuluk ve Teneke Adam’ın karşısına çıkıp “hanfendiler beyefendiler” diyerek onları korkudan tir tir titretirken birden Uzay Yolu’nda (Star Trek) ışınlanma kabininde görünüyor.

23 rte

Hemen ardına Matrix (Matrix Reloaded)’de Ajan Smith olmuş tır  şoförünün bedenine girmiş şekilde buluyoruz Erdoğan’ı,  tırın üzerindeki “Suriye’ye gider” ibaresi de yolda polis filan çevirmesin diye önlem olarak unutulmamış.

22 rte...

“Değerli kardeşim” nidası ile Binali Yıldırım’a kendisine bu imkanı verdiği için teşekkür ederken nerede görsek beğenirsiniz Erdoğan’ı, Game of Thrones‘un yedi hanedanının üzerine oturmak için ölümüne mücadele ettiği King’s Landing’de tahta kurulmuş İzmirlilere sesleniyor.

21 rte...

Ve hologram görüntüsü haberleri ajanslara düşer düşmez akıllara ilk gelen Yıldız Savaşları (Star Wars) sahnesi de unutulmamış. Luke Skywalker, Yoda ve Obi Wan Kenobi ile sohbet ederken aralarına RTE’nin de hologramlı hali ile katılmaması elbette düşünülemezdi.

Her hologramlı varlığın bir hayalet avcısı da olacak. İzmirlilere Holywood’un efsane yapımları kanalı ile seslendikten sonra kader tecelli ediyor ve RTE, Hayalet Avcıları’nın (Ghostbusters) hayalet kapanında buluyor kendini en nihayet.

19 rte

Şimdi korkulan şu, ya RTE, Hayalet Avcıları’nın hayalet kapanını da tanımaz ve bunu da paralel güçlerin bir oyunu ilan edip Pensilvanya’ya tehditler yağdırmaya devam ederse ne olacak?

(Yeşil Gazete)

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.