ManşetTürkiye

Gezi’de “destan yazanlar” görevden alınıyor

0

İstanbul Merkezli Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sonrası İstanbul Emniyeti’nde başlayan görevden almalar tüm yurda yayıldı. Operasyon sonrasında onlarca emniyet müdürünün görev yeri değiştirilirken, gözler İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’a çevrildi.Öğle saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın görevden alındı. Çapkın, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadan emniyetten ayrıldı.

İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında İstanbul Emniyeti’nde başlayan görevden almalar devam ediyor. Başbakanın Gezi’de destan yazdıklarini haykırarak desteklediği primler dağıtarak öve öve bitiremediği pek kıymetli polis müdürlerini görevden aldırması kamuoyunda dikkatle izleniyor.Son operasyonda da Gezicileri suçlamayı ihmal etmeyen Başbakanın Gezi isyanında sırtını dayadığı polisleri bir bir kızağa çekmesi sosyal medyada alay konusu olmaya devam ediyor
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 5 şube müdürü ve 4 yardımcısı ile Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın iki yardımcısı görevden alınmıştı.
Görevden almalar Ankara ve İzmir’e de sıçramıştı. Bu kapsamda Ankara’da 9, İzmir’de ise 10’dan fazla şube müdürünün yeri değişti.
Kocaeli’nde 2, Trabzon’da 2, Bursa ve Konya’da da 1 şube müdürü görevden alındı.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.