Hafta SonuManşet

Gülümseten “Sokak Köpekleri ve Kedileri” fotoğrafları

0

Her yıl Ekim ayının ilk haftası Dünya Vejetaryen haftası olarak kutlanıyor. Hafta içerisinde 1 Ekim Dünya Vejetaryenler Günü; 2 Ekim Dünya Çiftlik Hayvanları Günü; 4 Ekim’ de Dünya Hayvanlar Günü olarak kutlanıyor.

Koza Yönetim & Hayvan Hakları Federasyonu(HAYTAP) tarafından fotoğrafçılık ve hayvan sevgisini buluşturan “Sokak Köpekleri ve Kedileri” Fotoğraf Yarışması ödül töreni 27 Eylül’ de İstinye Park AVM’ de gerçekleştirildi. 5 Ekim’ e kadar sergilenecek olan fotoğraflar daha sonra talep halinde ve HAYTAP’ ın başvuruları üzerine diğer alışveriş merkezlerinde de sergilenecek.

Dereceye giren eserlerle hazırlanan ve tüm geliri sokak hayvanları yararına kullanılacak olan, 2014 yılı Duvar ve Masa Takvimleri Ekim ayından itibaren, www.haytapshop.com başta olmak üzere , D&R Mağazaları, Remzi Kitapevi, İnkılap Kitapevi, Nezih Kitapevi , Ankara’da Dost , İzmir’de Pan kitapevi vb. seçkin mağaza ve kitapevlerinde satışa sunulacak. Ayrıca Istanbul’ da Haytap Evine gidip bu birbirinden güzel fotoğrafların olduğu takvimi alabilir böylelikle hem sokak hayvanlarını sevindirmiş hem de 2014′ ü bu güzel fotoğraflarla takip etmiş olabilirsiniz.

Birincilik ödülü: Sebahattin Özveren

İkincillik ödülü: Alahattin Kanlıoğlu

Üçüncülük ödülü: İsmail Okur

Diğer fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

Haber: Zeliha Yıldırım

(haytap.org, Yeşil Gazete)

 

More in Hafta Sonu

You may also like

Comments

Comments are closed.