ManşetTürkiye

Tayyip Erdoğan “tayyip erdoğanlığa” devam ediyor hala

0
3. Köprünün temel atma töreni sırasında Gezi Parkı Nöbetindekilere seslenen Tayyip Erdoğan çevreci bir parti olduklarını iddia etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Garipçe’deki 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun temel atma töreninde yaptığı konuşması sırasında Taksim Gezi parkında yaşananlara da değindi.

3. Köprünün temel atma töreni sırasında Gezi Parkı Nöbetindekilere seslenen Tayyip Erdoğan çevreci bir parti olduklarını iddia etti

Erdoğan “Birileri Taksim Gezi Parkı şöyle olmuş, böyle olmuş, orada gelip gösteri yapacaklar şudur budur vesaire. Ne yaparsınız yapın. Biz kararı verdik, verdiğimiz gibi bunu işleyeceğiz. Eğer tarihe saygınız varsa önce o Gezi Parkı denilen yerin tarihi nedir, onu araştır bak. Biz orada tarihi yeniden ihya edeceğiz.” şeklinde konuşarak demokratik olarak insanların memnun olmadıkları uygulamaları protesto etme hakkına ne kadar açık bir lider olduğunu bir kez daha gösterdi.

Konuşması sırasında hızını alamayarak ağaç sökmek şöyle dursun kendi partileri döneminde rekor sayıda ağaç dikildiğinin de müjdesini! veren başbakan Erdoğan, “Şu anda AK Parti iktidarı döneminde belli yaş gruplarında Türkiye genelinde diktiğimiz ağaç miktarı, fidan, 10-5-3 yaş grubu üzeri ağaçlar olmak üzere yaklaşık 2,5 milyardır. Bu ağaçları bu iktidar dikiyor. Süratle… Yeter ki ağaç dikme merakı olsun insanların. Onlara da yer tahsis ediyoruz, ‘al sana 500 bin metrekare alan burada gel ağaç dik, bedelsiz.’ Niye? Çevreciyiz” diyerek uzun zamandır ülke tabiatı talana mı açılıyor şeklinde düşünenlerin yüreklerine su serpti.

(Yeşil Gazete)

 

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.