Sivil Toplum

Genç yeşil girişimcilere davet!

0

Ekolojik yaşamı desteklemek ve çevre sorunları ile mücadele etmek için kurulmuş olan Yeryüzü Derneği;  ilgilileri Ulusal Genç Yeşil Girişimciler Zirve’sine davet ediyor.

Genç Yeşil Girişimciler

Gençlerin yeşil girişimcilik alanına katılımlarını arttırarak istihdam sorununa yönelik katkıda bulunmak, bu noktada karar vericiler ile gençleri bir araya getirerek neler yapılabileceğine ilişkin bir fikir platformu kurmak hedefi ile yola çıkan Proje; Türkiye’nin dört bir yanından gençleri, İstanbul’a çağırıyor!

Etkinlik; İstanbul’da düzenlecek ve Türkiye’nin dört bir yanından bu alana ilgi duyan gençleri bir araya getirecek.

Projeye; 18-30 yaş arası 80 katılımcı seçilecek.

Katılımcıların İstanbul’daki konaklama giderleri ve yeme-içme giderleri, Proje kapsamında karşılanırken; ulaşım giderlerinin ise %70’i karşılanacak.

Projeye son başvuru tarihi ise 10 Mayıs 2013.

Proje Türkiye Cumhuriyeti, Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Gençlik ve Eğitim Merkezi Başkanlığı tarafından destekleniyor.

Proje’ye başvurmak için; http://www.gencyesilgirisimciler.org/basvuru-formu/ adresindeki formu doldurmak yeterli.

Yeryüzü Derneği Hakkında:

2009 yılında kurulan Yeryüzü Derneği yıllardır ekoloji ve çevre alanında faaliyet gösteren, iklim değişikliği, organik tarım ve benzeri konularda deneyimli insanları bir araya getirmiş olan bir dernektir. Özellikle eğitim, nonformal öğrenme ve akran faaliyetleri konusunda deneyimli bireylerin üyesi bulunduğu Yeryüzü Derneği’nde aynı zamanda inovatif politika üretme mekanizmalarına da destek verilmektedir.

(Yeşil Gazete)

 

More in Sivil Toplum

You may also like

Comments

Comments are closed.