Gündem

AA’dan 1 Nisan şakası: Taksim’de Doğalgaz bulundu

0

Anadolu Ajansı(AA)’nın geçtiği, “Taksim’de doğalgaz bulundu” başlıklı haber günün mana ve ehemmiyetinin farkında olmayan pekçok yazılı ve görsel medya tarafından aynı şekli ile kendi izleyici kitlelerine duyuruldu. AA haberi geçtikten bir süre sonra ise abonelerine, “Bu haber Anadolu Ajansı’nın abonelerine geçtiği 1 Nisan şakası haberidir” notunu geçti.

AA’nın 1 Nisan Şakası olarak kalmasını dilediğimiz haberinde, İstanbul’da yayalaştırma projesi kapsamında yapılan kazılar sonucunda, 38 milyar metreküp doğalgaz rezervi tespit edildiği belirtiliyor. Haberde AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ekipler tarafından yapılan kazı çalışmaları sırasında büyük bir parlama meydana geldiği ve aleve dönüşen parlamanın nedenini bulmaya çalışan ekiplerin doğalgaz borusuna zarar verdiklerini düşünerek itfaiye ve İGDAŞ’a haber verdikleri ifade ediliyor.

AA'nın şakasına mazhar olan Taksim Meydanı'nda tüm itirazlara rağmen çalışmalar devam ediyor

Haberin gerçeklik ile bağını kopartanda bu “Büyük bir parlama” detayı aslında. Taksim gibi İstanbul’un tam ortasında büyük bir parlama meydana gelecek ve günümüz iletişim çağında biz faniler bunu AA muhabirinin aldığı bilgiyi iletmesine kadar geçen sürede öğrenemeyeceğiz öyle mi!

(Yeşil Gazete)

 

More in Gündem

You may also like

Comments

Comments are closed.