ManşetTürkiye

Claudia Roth’un konvoyu Cizre’de kaza yaptı

0

Şırnak’tan Diyarbakır’a gitmekte olan Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Claudia Roth’un konvoyunda kaza meydana geldi. Kazada 2 polis öldü, 1 polis de yaralandı.

 

Kuzey Irak’taki ziyaretlerinin ardından Habur Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye gelen Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth’un konvoyunda bulunan polis ekibinin aracı Şırnak’ın İdil İlçesi yakınlarında TIR’la çarpıştı. Kazada, polis memuru İhsan Vicelek ve Serkan Ağca hayatını kaybederken, 1 polis de yaralandı.

Kazada ağır yaralanan 3 polis memuru, İdil Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Ancak polis memurlarından İhsan Vicelek ile Serkan Ağca, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralı polisin tedavisi sürürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza nedeniyle Roth’un konvoyu bir süre olay yerinde bekledikten sonra yoluna devam etti.

 

Almanya Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth bir süre önce kızı Solin'in rahatsızlığı nedeniyle cezaevinden tahliye edilen Hanım Onur ile kazadan hemen önce yemek yemişti

Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth başkanlığındaki heyet, kaza öncesi Şırnak’ın Cizre İlçesi’deki baro lokalinde bir süre önce kızı Solin’in rahatsızlığı nedeniyle cezaevinden tahliye edilen Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur ve kızı Solin’i ziyaret etti.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.