Spor

Final gibi rövanş: Manchester United – Real Madrid

0
Christiano Ronaldo eski takımına karşı ilk kez Old Trafford'da sahaya bu akşam çıkacak

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçı 1-1 sona eren eşleşmenin rövanş karşılaşmasında Manchester United, Real Madrid’i bu akşam konuk ediyor.

Christiano Ronaldo eski takımına karşı ilk kez Old Trafford'da sahaya bu akşam çıkacak

Şampiyonlar Ligi’nin bu seneki en önemli favorilerinden olan Manchester United ile Real Madrid son 16 turunda çeyrek finale kalmak için Old Trafford’a çıkacak. Eşleşmenin ilk maçında Santiago Bernabeu’da perdeyi Danny Welbeck açsa da Cristiano Ronaldo skora denge getirmeyi başarmıştı.

Her iki takım da son haftalarda formlarının zirvesinde yer alıyor. United, Norwich’i 4-0 ile geçerken ligde 12 puan farkla zirvede tek kalmış durumda. Real ise üst üste aldığı iki Barcelona galibiyetiyle moral olarak çıkabilecekleri en üst seviyeye çıkmış durumda.
Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu’ndan  Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın son yıllarda düdük çalıdğı şampiyonlar ligi maçları büyük ses getiriyor. Tecrübeli hakem geçen yıl Yarı final turunda Barcelona – Chelsea rövanş mücadelesinde görev almış, tartışmalı kararlarına karşın Chelsea finale çıkmayı başarmıştı.

Manchester United’ın sol açığı Ryan Giggs maçta görev alması halinde 1000.kez United formasını resmi bir maçta tereleterek kırılması güç bir rekora da imza atmış olacak.

(Eurosport, Yeşil Gazete)

 

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.