Medya-İnternet

“Ot”, yayın hayatına başladı; “maksat yeşillik olsun”

0

Metin Üstündağ, kapanan “Hayvan” ve “Öküz”den sonra şimdi de “Ot”u çıkardı. Derginin ilk sayısında Metin Kaçan’ın son yazısı ve Sırrı Süreyya Önder’in yakında çıkaracağı romanından bir bölüm de yayımlanıyor.

Aylık yayımlanacak dergide dikkat çekici bir çok kalem ve karikatürist yer alıyor.

Dergide; Gündüz Vassaf, Erdil Yaşaroğlu, Selçuk Erdem, Sezai Karakoç, Hakan Günday, Hakan Bıçakçı, Birhan Keskin, Yekta Kopan, Karin Karakaşlı, Sevin Okyay, Haydar Ergülen, Enis Batur, Halil Turhanlı, Batuhan Dede ve Ertuğrul Mavioğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda isim okunabilir.

“Yazar, çizer, şair, ressam, filozof, araştırmacı gazeteci, denemeci, hikayeci, senarist, editör, büdütör, vantrilok, son ütücü, nalbur…” Metin Üstündağ namı diğer Met-Üst, mizah-edebiyat dergilerinin arasına bir yenisi ekleniyor. Aylık olarak yayımlanacak Ot bugünden itibaren tüm Türkiye’de satışta…

Taraf Gazetesi’ne Ot’u anlatan Metin Üstündağ “Hayvan ve Öküz ’ü biliyor musunuz? Onlardan daha rahat bir dergi. Mottomuz: Hazla ve hızla okunan kültür sanat dergisi” diyor. Amaçlarının piyasaya yeni okurlar eklemek olduğunu dile getiren Met Üst “Mizah dergilerinin okurları fanatik oluyor. Onları kültür sanat olaylarının içine çekmeye çalışıyoruz” şeklinde sürdürüyor sözlerini. Met Üst okurlardan yeni yazarlar çıkarmak istediklerini, okuyucu ile interaktif bir ilişki kurmaya çalıştıklarını ifade ederek “Okurları edilgen bir dergi olmayacak” diyor.

 

(Taraf, Yeşil Gazete)

 

You may also like

Comments

Comments are closed.