Ekolojik Yaşam

“Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma” dergisinin yeni sayısı çıktı

0

Yayıncılığını ve Editörlüğünü Anadolu Üniversitesi (AÜ) Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Yücel’in yaptığı, “Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma Dergisi”nin yeni sayısı yayınlandı. Dergiye ‘biodicon.com‘ internet adresinden ücretsiz ulaşılabiliyor

Prof. Dr. Yücel, yaptığı açıklamada, derginin biyolojik çeşitlilik, koruma, biyoteknoloji, çevre düzenleme, tehlike altındaki türler, tehlike altındaki habitatlar, sistematik, vejetasyon, ekoloji, biyocoğrafya, genetik, bitkiler, hayvanlar ve mikroorganizmalar arasındaki ilişkileri konu alan orijinal makaleleri yayınladığını kaydetti.

“Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma Dergisi”nin 2008 yılından beri yayınlandığını ifade eden Prof. Dr. Yücel, şöyle konuştu:

“Yılda, 3 kez yayınlıyoruz. Biyolojik çeşitlilik konusunda uluslararası öneme sahip konulardan hazırlanmış akademik makaleleri yayınlıyoruz. Dergi, Türkçe ve İngilizce yayın diline sahip. Uluslararası bir çok indeks merkezi dergiyi veri tabanı olarak kullanılıyor. Dergiye ‘biodicon.com‘ internet adresinden ücretsiz ulaşılabiliyor. Dergi online yayının yanı sıra basılı olarak da yayınlanıyor.”

(Son Dakika.com)

You may also like

Comments

Comments are closed.