Ekolojik Yaşam

4. İzmir Organik Ürünler Fuarı Mayıs ayında

0

Sadece organik sertifikalı ürünlerin yer aldığı Ekoloji İzmir – 4. İzmir Organik Ürünler Fuarı, 16 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda profesyonel ve son tüketiciye açık olarak düzenlenecek.

Türkiye’nin “organik üretim başkenti” olarak kabul edilen İzmir, organik ürünler fuarının gerçekleştiği kent olmaya bu yıl da devam edecek. Organik giyim eşyalarından, bebek ürünlerine, kozmetikten gıdaya ve temizlik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesinin sergileneceği İzmir Organik Ürünler Fuarı, yerli ve yabancı alıcılarla bir araya gelerek; önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapacak.

Ekoloji İzmir Fuarı; İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.) tarafından ETO (Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği) işbirliğinde organize ediliyor. (IFOAM) Uluslararası Organik Tarım Hareketleri Federasyonu, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Odası, (KOSGEB) Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı desteğinde düzenlenen EKOLOJİ İZMİR Fuarı sektörün tüm aktörlerini İzmir’de tek çatı altında buluşturacak.

(Star Gazete)

 

You may also like

Comments

Comments are closed.