Kültür-Sanat

“Ölümsüz” Michael Jackson İstanbul’da; biletleri satışta

0

Modern gösteri dünyasının en ünlü sahne sanatları yönetmeni Jamie King tarafından senaryolaştırılan ve yönetilen Michael Jackson The Immortal World Tour, heyecan dolu görsel ve sanatsal performansın birleştiği eşsiz bir müzikal ve dans gösterisi olarak Cirque Du Soleil tarafından sahneleniyor. 

Dünya üzerinde yaşayan herkesin tanıdığı, varsayılan en eşsiz müzik adamı Michael Jackson’dan ilham alan ve dansın üstatları tarafından sahneye taşınan Michael Jackson The Immortal World Tour gösterisi 15, 16 ve 17 Mart’ta sadece 5 şovla, Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek. Biletler dünden (10 Ocak) itibaren satışta.

Müzik tarihinde gelmiş geçmiş en çok albüm satışına imza atan bir isim, Robot ve Moonwalk danslarının yaratıcısı, Guiness Rekorlar kitabına en çok ismi yazılan sanatçı, dünya çapında 20 milyon kişinin canlı izlediği, bir diğer deyişle Pop müziğinin kralı ünvanına sahip isim Michael Jackson bir kez daha ölümsüz olduğunu bu şov ile ispatlamaya geliyor.

Pop’un Kralı’nın yaratıcı dahi ruhunu, ilham kaynağı olmuş müzikleri, dansları ve şovları ile yepyeni bir forma sokan Cirque Du Soleil gösterisi Jackson’ın müzik ve gösteri dünyasına bıraktığı mirası yeni jenerasyonlara aktarmayı başarıyor. Farklı dans stillerinin, akrobatik hareketlerin ve her sahnede farklı senaryoların işlendiği bu unutulmayacak performansta seyirciyi Michael Jackson’ın büyülü dünyasına davet ediyor.

1958 yılında dokuz çocuklu bir ailenin yedinci çocuğu olarak dünyaya gelen süperstarın bu kadar başarılı olmasının nedeni sadece yetenekleri ve zekası değil, küçük yaştan itibaren sahne tecrübesi kazanması ve durup dinmek bilmeden çalışması, onun kimsenin sahip olamadığı başarıya ulaşmasında en büyük etken olmuştur. 1982’de tüm müzik tarihinin, en önemli albümü “Thriller” ı piyasaya sürdüğünde albüm şok etkisi yaratmıştı. “Beat It”, “Billie Jean”, “Wanna Be Startin Something”, “Thriller” , “Human Nature” gibi birbirinden güzel şarkılar müzik tarihine damgasını vurdu. Bunun yanında gelmiş-geçmiş en iyi video klip “Thriller” ile Michael Jackson video klip dünyasını yeniden şekillendirmiştir.

Cirque Du Soleil dansçılarının nefes kesici yeteneklerinin müzikal ve akrobasi ile birliştiği bu görsel şölende Michael Jackson’ın hayranlarına yıllar yılı aktardığı sevgi, barış ve birlik mesajı başarılı bir şekilde aktarılıyor.

Cirque Du Soleil Hakkında:

 

1984 yılında kurulan, 20 sokak sanatçısından oluşan, Cirque du Soleil, yüksek standartlarıyla sanat ve eğlenceyi bir araya getirmiş Québec’li bir gösteri sanatları topluğu. Şirket’in 50 farklı ülkeden, 1.200 ‘den fazla sanatçı dahil olmak üzere yaklaşık 5000 çalışanı bulunuyor. Cirque du Soleil şu ana kadar uyandırdığı ilgi ve merak ile beş kıtada toplam 300 şehirde 100 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Cirque du Soleil’in Uluslararası Merkezi Kanada’nın Montreal kentindedir. Daha fazla bilgi için, www.cirquedusoleil.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

ŞOV DETAYLARI: 

Program:

15 Mart, Cuma         20:00
16 Mart, Cumartesi    16:00 ve 20:00
17 Mart Pazar        16:00 ve 20:00

Bilet Fiyatları:

Kategori 1        225 TL
Kategori 2        175 TL
Kategori 3        150 TL
Kategori 4        125 TL
Kategori 4          75 TL

Yeşil Gazete

 

You may also like

Comments

Comments are closed.