ManşetYeşil Havadis

“Yeni Siyaset” için Kadıköy buluşması

0

Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP) ile Yeşiller Partisi’nin hem demokrasinin hem de ekolojinin yok sayıldığı günümüz dünyasına alternatif bir çözüm getirmek üzere çıktığı yolda kendileri ile birlikte aynı yolda yürümeyi düşünen kesimlerle yaptığı toplantıların bir yenisi 10 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da Kadıköy, Bahariye Caddesindekli EDP Kadıköy ilçe binasında gerçekleştirilecek.

Yeşiller eşsözcüsü Kemal Tuncaelli, EDP Genel Başkan Yardımcısı Saruhan Oluç ve eşgüdüm heyeti üyesi Türkan Uzun’un konuşmacı olarak katılacağı “yeni siyaset” toplantısında gezegenin karşı karşıya kaldığı tehditlerin çözümü konusunda hem sol hem de yeşil parti olarak atılacak adımlar masaya yatırılacak.

Etkinliğin çağrı metninde de bu duruma vurgu yapılmış

“Adaletsizliğin derinleştiği, şiddetin yükseldiği, demokratik teamüllerin yok sayıldığı bir süreçte, ekolojik yıkım insan uygarlığını ve hatta üzerinde yaşadığımız gezegenin varlığını tehdit ederken, demokratik, özgürlükçü, eşitlikçi ve ekolojist bir seçenek arıyoruz. Geniş kitlelerin taleplerine yanıt verecek ve onları kucaklayacak, radikal bir demokrasiyi bütün kurum ve kurallarıyla gerçekleştirecek hem yeşil, hem sol bir partiye ihtiyacımız var.Böyle yeni bir siyaset için

“Kadıköy Buluşması” başlığıyla gerçekleşecek toplantıya katılımınızı bekliyoruz.

10 EKİM 2012 ÇARŞAMBA Saat 19:00 Yer: EDP Kadıköy

Konuşmacılar:

Kemal Tuncaelli (Yeşiller Eşsözcüsü)

Saruhan Oluç (EDP Gn.Bşk.Yrd.)

Türkan Uzun (Eşgüdüm Heyeti Üyesi)

 

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.