Haber HattıManşet

Tarlabaşı Sanat Koşusu bu Pazar

0

2006’dan bu yana Tarlabaşı sakinlerine eğitsel, sosyal ve psikolojik destek vermek amacı ile çalışmalarını sürdüren Tarlabaşı Toplum Merkezi (TTM) 30 Eylül 2012 Pazar günü saat 09:30’da Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde çalışmalarına fon yaratmak üzere sanat koşusu adında bir etkinlik düzenliyor.

30 Eylül Pazar sabahı Santral kampüsü ve çevresinde toplam 5 kmlik bir alanda isteyen koşacak, isteyen yürüyecek ve isteyen puset itecek.  Katılımcılar bir yandan Tarlabaşı Toplum Merkezi (TTM) için kaynak yaratırken bir yandan da spor yoluyla sosyal sorumluluk bilincinin yaygınlaşmasına destek verecek.

Koşucu olarak TTM’ye destek olmak isteyenler ad, yaş, telefon-eposta adresi gibi iletişim bilgileri ile eğer gerekiyorsa çalıştığı kurumu içeren bir postayı [email protected] ve [email protected] adreslerine iletmeleri gerekiyor. Bu şekilde kayıt olduktan sonra koşu günü kayıt masasından isme ait hazırlanan yaka numaralarının alınabilmesi mümkün olacak.

Koşunun amacı hem TTM’nin görünürlüğünü arttırmak hem de çalışmaların sürdürülebilmesi için bağış toplamak.  Sanat koşusunun yaygınlaştırmak adına her katılımcının tanıdık, aile ve dost çevresinden bağış toplanması aşağıda bulunan mektup örneğini iletmesi yeterli olacak.

TTM (Tarlabaşı Toplum Merkezi) hakkında ayrıntılı bilgi almak için. tarlabasi.org/facebook.com/pages/TARLABAŞI-TOPLUM-MERKEZ

(Yeşil Gazete)

 

More in Haber Hattı

You may also like

Comments

Comments are closed.