ManşetSpor

Galatasaray sezonu Van’da depremzedelerle açıyor

0

Galatasaray Spor Kulübü’nün Erkek, Kadın ve Tekerlekli Sandalye basketbol takımları sezonu bugün Van’da açıyor. Galatasaray Basketbol Şubesi’nin sporcuları özel uçakla geldikleri Van’da tüm gün süren organizasyonlarda depremzedelerle bir araya gelecek.

Van’da yaşanan depremlerin ardından Galatasaray basketbol takımları depremzedelere destek vermek için bugün Van’da sezonu açıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Basketbol Van İl Temsilcisi Gökhan Gencer Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol, Kadın Basketbol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımlarının yeni sezonu Van’da açacaklarını belirtti.

Düzenlenecek organizasyonlarda, Galatasaray’ın davetlisi olarak Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç’ın da kentte geleceğini anlatan Gencer, “Galatasaraylılar Van adına böylesi güzel bir organizasyon çerçevesinde ilköğretim okulu öğrencilerini ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet edecekler. Daha sonra depremzedeler için getirmiş oldukları hediyeleri dağıtacaklar. Deprem konusunda önemli mesajlar verecekler. Salı günü Anadolu Öğretmen Lisesi’nde bizim tekerlekli sandalye basketbol takımımız ile bir karşılaşma yapacaklar. Tüm Vanlı basketbol severleri bu karşılaşmayı izlemeye bekliyoruz. Erkek basketbol ve Kadın basketbol takımlarının da birer karşılaşması olacak. Böylesi bir organizasyon Galatasaray Kulübü’nün inisiyatifinde gelişen bir organizasyon. İlimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Depremden sonra tekrar basketbola olan ilginin artması için çok önemli bir organizasyon. Galatasaray Kulübü yöneticilerini ve sporcularını en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Galatasaray kafilesi okulları ziyaret ederek minik öğrencilere moral verecek. Sarı kırmızılı basketbolcular ayrıca öğrencilerle birlikte yemek yiyecekler. Ardından erkek ve kadın takımları karışık bir maç yaparak değişik bir organizasyona imza atacak.

Galatasaray Basketbol Takımları sezon açılış törenini Van’da tamamladıktan sonra akşam uçağı ile İstanbul’a dönecekler. Galatasaray’ın bu organizasyonuna büyük emek veren iki genç yönetici Sedat Doğan ve Emir Sarıgül katılacak.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.