ManşetYeşil Havadis

Genç Yeşiller’den Tutuklu Öğrencilere destek çağrısı

0

Türkiye Genç Yeşilleri’nin bir süredir çeşitli atölyler ile tutuklu öğrencilere destek vermek amacı ile hazırladığı kartpostallar Cumartesi ve Pazar günleri 14:00 – 18:00 saatleri arasında Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde bulunan Galatasaray Lisesi önüne kurulacak  “Dayanışma Masası”nda doldurulacak ve tutuklu öğrencilere gönderilecek.

Genç Yeşiller şu anda Türkiye’de tutuklu durumda bulunan 700 öğrenciye destek vermek isteyen herkesi haftasonu dayanışma masasına bekliyor.

Genç Yeşillerin etkinlik ile ilgili yaptığı çağrı metni şu şekilde

Her kartpostalın bir hikayesi vardır. Bu kartpostallar da Türkiye’de tutuklu 700 öğrencinin hikayesinin bir parçası olacak.

demiştik, öyle de oldu. 3 ayrı günde 100’ü aşkın kartpostal hazırladık. Şimdi bu kartpostalları Galatasaray Lisesi önünde açacağımız “Dayanışma Masasında” dolduracağız ve tutuklu öğrencilere yollayacağız.

8 Eylül Cumartesi ve 9 Eylül Pazar 14:00 – 18:00 saatleri arasındadayanışma masamıza bekliyoruz. İster kart atın, ister kartpostal hazırlayın, ister şarkılar söyleyin…

Türkiye’nin dört bir yanındaki cezaevlerinde kalan 700 tutuklu öğrenciye “en içten sevgilerimizi” göndermek üzere, bekliyoruz….Türkiye Genç Yeşilleri Tutuklu Öğrencilerle Dayanışma Kampanyamız 8, 9 Eylül’de İstiklal caddesi’nde açacağımız imza toplama ve kartpostal gönderme kampanyası olarak devam edecektir. Hazırlayacağımız kartpostallar, farklı kişilerce doldurularak, tutuklu öğrencilere , toplanan imzalar da Adalet Bakanlığı’na gönderilecektir

Yeşil Gazete

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.