Hafta SonuManşet

Yeşil Ev’de Takas Şenliği

0
Yeşil Ev'in terası

Yeşil Ev'in terası

Genç Yeşiller, önümüzdeki haftasonu Beyoğlu Yeşilev’de “Takas Şenliği” düzenliyor.

Genç Yeşiller tarafından yapılan duyuruda “7 Temmuz Cumartesi günü Beyoğlu Yeşil Ev’de gerçekleşecek etkinlik,güzel müzik ve türlü sürprizler ile gün boyu sürecek. Bir koli, birçanta, bir tane, hiç olmadı bir başınıza bekleniyorsunuz.” deniyor.

Duyurunun tam metni şöyle:

Genç Yeşiller kitaplarınızdan, CD ve plaklarınızdan, poster ve pulkoleksiyonunuzdan kurtulabileceğinizi sanıyor. Elbette yenilerikarşılığında…
Kitap eklerinin yaz kitapları önermeye, Serdar Ortaç’ın da yenialbümünün promosyonuna başladığı sıcak yaz günlerinin başındatoplanmak için güzel bir vesile aradık, bulduğumuzu zannediyoruz: “1.Geleneksel Takas Şenliği”
Atmayı isteyip kıyamadığınız tozluları, kitap evlerinin diplerindekeşfettiğiniz cevherleri, geçtiğimiz senin çoksatarlarını, bir kişinindaha okuduğunu bilmekten mutluluk duyacağınız klasikleri, çevrenizeaçıklamaya çalışmaktan gına gelen türlü inceleme ve ekolojidizilerinden seçeceğiniz kitapları istiyoruz. Ve uzun zamandırbiriktirdiğiniz süreli yayınları, asacak yer bulamadığınız posterleri,çalacak pikap bulamadığınız plakları, sanal ortama aktardığınızCD’lerinizi… velhasıl paylaşmaya, değiştirmeye değer bulduğunuz herşeyi…

7 Temmuz Cumartesi günü Beyoğlu Yeşil Ev’de gerçekleşecek etkinlik,güzel müzik ve türlü sürprizler ile gün boyu sürecek. Bir koli, birçanta, bir tane, hiç olmadı bir başınıza bekleniyorsunuz.
Not: Genç Yeşiller!  6 temmuz cuma saat 18:00’da Yeşil Ev’detoplanıyoruz. Hem takas şenliğini hem de grubun genel vaziyetihakkında bir toplantı olmasını ümit ediyorum. Gelin, tamam mı?:)

Etkinliğin facebook sayfasına http://www.facebook.com/events/260663460701616/ adresinden ulaşılabilir.

Genç Yeşiller, Yeşil hareketin otonom bir parçası. Küresel etkinlikler, kampanyalar düzenleyen ve aynı zamanda Avrupa Genç Yeşiller Federasyonu (FYEG) ve Doğu Avrupa Genç Yeşiller Ağı (CDNee) nin üyesi olan bir grup.

Beyoğlu Yeşilev’in adres ve iletişim bilgileri ise şöyle: Yeşil Ev, İstiklal caddesi Balo sokak 21/1 Beyoğlu – İstanbul 212-244 77 80

(Yeşil Gazete)

More in Hafta Sonu

You may also like

Comments

Comments are closed.