Sivil Toplum

@Allahcc ‘ye ne oldu?

0

@allahcc, twitter’ın en çok bilinen ve takip edilen seslerinden biriydi. Toplumsal olaylara, politikaya ve gündelik yaşama ilişkin detaylara dair esprili ve eşitlikçi yaklaşımıyla twitter’da oldukça geniş bir yelpazede izleyiciler edinmiş, 240.000’e yaklaşan takipçi sayısına ulaşmıştı.

Ancak @allahcc’nin takipçileri 1 ayı aşkın süredir kendisinden bir ses duyamıyor. Twitter’da @allahcc hesabına girdiğinizde son tvitin 23 Mayıs tarihinde atıldığını görüyorsunuz. Bir ayı aşan suskunluğun nedeni hakkında muhtelif nedenler üzerinde durulurken bugün Hasan Söylemez tarafından yine Twitter’a gönderilen bir tvitte

“Bu bilgi kimsede yok! @allahcc nickli twitter fenomeni bir işadamının açtığı dine hakaret davasıyla ifade verdi. Zaten 1 aydır twit yazmıyor”

denildi. Türkiye’nin etrafında bisikletle yaptığı uzun fotoğraf turuyla tanınan Hasan Söylemez, bunun ardından ikinci bir tvit atarak

“Aslında @allahcc ve dava hakkında çok ilginç bilgilere sahibim. Ancak olası bir toplumsal lince maruz kalmaması için detay veremiyorum.”

dedi.

Konu hakkında detaylı bilgi almak için ulaştığımız Hasan Söylemez, konu hakkında bilgi veremeyeceğini, ancak şu ana kadar gönderdiği iki tviti kullanabileceğimizi ekledi.

(Yeşil Gazete)

More in Sivil Toplum

You may also like

Comments

Comments are closed.