Hafta SonuManşet

Kainatın tüm şenliğine önümüzdeki 9 gün Açık Radyo

0

Kainatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine Açık Radyo şiarı ile 13 Kasım 1995 tarihinden beri önceleri 94.9 fm bandından İstanbul ve çevresine, internet yayının başlaması ile acikradyo.com.tr/ üzerinden yerküre üzerindeki her noktaya yayın yapan Açık Radyo’nun 9. Dinleyici Destek Şenliği günleri bugün başlıyor.

24 Mart ve 1 Nisan tarihleri arasında 9 gün 99 saat boyunca özel konuklar, konuk dinleyiciler, programcılar hem Açık Radyo’nun hayatlarına kattıkları hem de Açık Radyo’nun hayata kattıklarını kendi müzikleri eşliğinde paylaşacaklar.

9. radyo şenliğinde kimler yok ki. Akın Eldes, Ayşe Kadıoğlu, Ayşe Tütüncü, Barış İçin Müzik, Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen, Burak Güven ve Harun Tekin (Mor ve Ötesi), Buzuki Orhan Osman, Café Aman İstanbul, Cem Mansur, Ceylân Ertem, Fehmiye Çelik (Kardeş Türküler), Feryal Öney (Kardeş Türküler), Filiz Ali, Gevende, Geveze, Hale Soygazi, Haydar Ergülen, İlksen Başarır ve Mert Fırat, Kaan Sezyum, Kenan Işık, Lale Mansur, Marsis, Mircan Kaya, Sabahat Akkiraz, Selçuk Yöntem, Sumru Ağıryürüyen, Şahin Alpay ve Elvan Alpay, Şebnem İşigüzel, Ümit Ünal bu 9 günlük yayın sırasında Açık Radyo stüdyolarına konuk olacaklar.

Özel yayının günlük programını acikdestek.tumblr.com/ dan anbean öğrenmek mümkün.

İşte 24 Mart gününün programı

24 Mart Cumartesi

10.00 Açık Radyo dinleyicisi ve destekçisi Havva Hazer ve kızı Nurgül Hazer stüdyo konuğumuz.

11.00 Açık Radyo dinleyicisi ve destekçisi Zehra Gençosman, Ege Madra ve Oryan Madra stüdyoda Ömer Madra’nın konuğu.

13.00 Mimari ve inşaat ekibi stüdyomuzda.

Açık Radyo’nun taşınma hikâyesinde emeği geçen; Cem Sorguç, Tolga Yağlı, Özlem Yılmaz, Sertuğ Yanger, Yurdagül Baybekman, Mustafa Baybekman, Emre Güneş, Korhan Şişman, Pelin Özgen, Gülnur Şirin, Şeref Tokgöz, Kutay Yalçındağ ve Çağrı Yazgan stüdyo konuklarımız.

14.30 Yazar, Radikal gazetesi köşe yazarı ve radyo programcısı Kaan Sezyum (Sezgin) Açık Radyo’da.

16.00 Açık Radyo dinleyicisi ve destekçisi Ayşegül Akın ve Mehmet Asal stüdyo konuğumuz.

16.30 Açık Radyo dinleyicisi ve destekçisi Altuğ Güzeldere ve Güven Güzeldere stüdyo konuğumuz.

18.00 Açık Radyo programcıları (Bebek Kokusu) Deniz Mukan ve Ada Gökçin stüdyo konuğumuz.

19.00 Mazlum Çimen ve Saki Çimen

Balet ve müzisyen Mazlum Çimen ile müzisyen, piyanist, besteci oğlu Saki Çimen’den dede – baba Nesimi Çimen’in, “babaanne” Dilber Çimen’in anıldığı bir program.

 

More in Hafta Sonu

You may also like

Comments

Comments are closed.