DuyurularManşet

Buğday’ın 10. yaşgünü Babylon’da

0

Buğday Derneği 10. Yılını, 21 Şubat Salı günü (bu akşam) Babylon’da, Buğday dostu müzisyenlerin performans ve dinletileri eşliğinde “Yaşasın Tohumlar” temalı gecede kutlayacak…

Buğday hareketinin 22 yıldır attığı tohumlar, 10 yıldır Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin projeleriyle meyve veriyor… Buğday Derneği 10. yılını dostları ile birlikte “Yaşasın Tohumlar” temalı bir geceyle 21 Şubat 2012 tarihinde Babylon’da kutlayacak.

Attığı tohumlarla doğayla uyumlu bir yaşam için mevcut örneklere destek olan ve modeller oluşturan Buğday Derneği’nin “Yaşasın Tohumlar” gecesine, gelecek için sağlıklı tohumlara destek vermek isteyen herkesi bekliyor.

Babylon’un kapıları “Yaşasın Tohumlar” gecesi için saat 19.30’da açılacak. Gecenin ilk etkinliği Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Güneşin Aydemir ve beden perküsyoncusu Tugay Başar’ın, Buğday hareketinin kurucusu Victor Ananias’a adadıkları “Bir Tohum Hikâyesi” konulu performansı olacak.

Gecede, geleceğin tohumlarını kutlamak üzere Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu; adı Bulutsuzluk Özlemi ile özdeşleşen Nejat Yavaşoğulları; Richard Hamer, Adnan Karaduman ve Kaan Büyükdoğanay’ın Türk ezgileri içeren yeni caz projesi Aura; masalsı şarkılarıyla kadın ozan geleneğini sürdüren Jehan Barbur; Moğollar’ın efsane gitaristi Taner Öngür’ün yepyeni rock triosu Müselles; tulumdaki ustalığıyla büyüleyen Karadeniz’in genç yeteneği Volkan Arslan sahne alacak.

Ağaçlara ve tohumlara gönül vermiş oyuncu Alper Kul’un sunumuyla renklenecek gecede ekolojik yiyecek ve içecekler sunulacak.

Gecenin biletleri (30 TL) derneğin genel merkezi; Şişli, Kartal, Bakırköy ve Beylikdüzü’nde kurulan %100 Ekolojik Pazarlar; Babylon gişesi; Galata Şifahanesinden temin edilebilir. Bir diğer yol ise Buğday Derneği İktisadi İşletmesi’nin hesabına EFT/havale yapıp dekontunu Babylon’a giriş bileti olarak kullanmak… (Buğday Derneği İktisadi İşletmesi-Garanti Bankası Karaköy Şubesi- 400 Şube Kodu- Hesap No:6295887- IBAN No:TR58 0006 2000 4000 0006 2958 87).

Ayrıntılı bilgi: www.bugday.org – (0212) 252 52 55

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.