Ekolojik YaşamManşet

Çiftlere 14 Şubat hediyesi: Çevre dostu seks rehberi

0

Gezegene yardım etmek için ne yapabileceğinizi mi merak ediyorsunuz? İşe bisikletle gidiyor, organik yiyecekler yiyor, fakat daha fazlasını yapmak istiyorsunuz! Ve nihayet, insanlığın en favori uğraşlarından birini ve çevre için değişiklik yaratacak şekilde tutkuyu açığa çıkarmanın yollarını inceledik. Artık gezegeni atom bombası ile patlatmadan, yatakta bir bomba olabilirsiniz!

İşte yolları:

1- Işıkları söndürün. İklim değişikliğini durdurmak için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Kullanılan enerjiyi azaltmak ve enerji verimliliği, enerji kültürümüzü değiştirmek noktasında önemli bir rol oynamaktadır. Eğer sevgilinizi görmek istiyorsanız, gündüz şevişin.

2- Tutku için meyveler? Kanınızı kaynatmak için bir gıda ürünün kullanmak istiyorsanız genetik olarak değiştirilmemiş olduğundan emin olun. Henüz GDO’lu gıdaların, beslenmemizde ne gibi etkilere sebep olacağı konusunda yeterince bilimsel araştırma yapılmadı.

3- İstiridye ve diğer kabuklular her ne kadar etkili afrodizyaklar olsa da okyanuslarımız tahmin edilemez ölçüde tahrip ediliyor – zevk için yağmaya son vermek zorundayız. Bunun yerine Amazon yağmur ormanlarındaki sürdürülebilir toplum temelli işlemleri destekleyebilir ve kaju ya da guarana seçebilirsiniz.

4- Bahçeniz sevişmek için güvenli bir yer mi? Meraklı komşularınızı şimdilik unutun, bahçenizde böcek ilaçları ya da kimyasal hormonlar kullanıyor musunuz? Gerçekten çıplak poponuzu ot kıran üzerine koymak ister misiniz? Artık doğal ürünlere dönün ve bahçenizde güvenle yuvarlanın.

5- Petrolden yapılmış yardımcı ürünler kullanmayın. Petrol şirketlerinin Dünya’ya yaptığını siz kendinize yapmayın!

6- Çoğu ülkede küçük çocukların oyuncaklarında dahi kullanılması yasaklanmış Plyvinyl chloride (PVC)’den yapılmış oyuncaklar kullanmayın. PVC üretiminde en zehirli kimyasallardan bir olan dioksini üretir ve salar. Bunun yerine daha doğal ürünlerden yapılmış aksesuarlar tercih edin.

7- Gezegene yardım etmek harekete geçiren bir aktivite olabilir. Suyu korumak ve tutku yaratmak için birlikte banyo yapın. Dünyada bir milyardan fazla kişi temiz suya ulaşamıyor, dolayısıyla bu bir lüks ve bir başkasıyla paylaşılmalı.

8- Evet, gerçekten bunu ne için kullanırsınız hiçbir fikrim yok fakat kürek çekmekten başka bir amaçla küreklere ihtiyacınız olursa Tanrı aşkına sürdürülebilir hasat edilmiş ağaçtan yapılmış olduğundan emin olun. Bunların tek ekolojik orman sertifika örgütü Forest Stewardship Council (FSC) tarafından sertifikalanmış olmasına dikkat edin.

9- Partnerlerden ikisinin de yeterince rahat olduğu durumlarda rol yapmak fazlasıyla eğlenceli olabilir. George Bush ve Corporate America ‘nın Dünya Zirvesi’ndeki hali gibi giyinin, oynayın ve neyin hoşgörülebilir olduğuna neyin olmadığına karar verin. Ve oyunların – fanteziler gibi- gerçek olmadığını hatırlayın.

10- Savaşmayın, sevişin.

You may also like

Comments

Comments are closed.