Duyurular

Organik pazarlarda yılbaşı indirimi

0

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, Yerel Üreticiler ve Yerel Yönetimlerin işbirliği ile yıllardır taze, sağlıklı, güvenilir ürünleri bizlerle buluşturan %100 Ekolojik Pazarlar 2011’in bitişini ve yeni yılın başlangıcını kutlamak için 30 – 31 Aralık ve 01 Ocak’larda kurulacak olan pazarlarda özel indirimler yapma kararı aldı.

Ekolojik sertifikalı ürünlerin sağlıklı ve güvenilir bir model ile tüketiciye en kısa yoldan ve uygun koşullarda ulaşmasına olanak sağlayan %100 Ekolojik Pazarlar’da tüketicilere yeni yıl armağanı olarak tüm tezgâhlarda bazı ürünlerde indirim yapılacak.

Buğday Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre, elma, portakal, mandalina, lahana, patates, soğan, limon, turp gibi ürünlerde %50 ye, kereviz, brokoli, pırasa, maydanoz, kıvırcık, balkabağı, domates, avokado gibi ürünlerde %30’a, paketli ürünlerde %20’ye varan indirimler %100 Ekolojik Pazar müşterilerini bekliyor.

%100 Ekolojik Pazarlar (Bakırköy /her cuma, Beylikdüzü ve Şişli/her cumartesi ve Kartal/her pazar) 30, 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde açık olacak ve alışveriş yapan tüm ekolojik ürün kullanıcıları çeşitli ürünleri indirimli olarak alabilecek.

Ayrıca yapılan açıklamada, ekolojik ürün kullanıcılarının yoğun ilgisi ile karşılaşılırsa bu kampanya yıl içinde tekrar edileceği de belirtildi.

 

 

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.