Spor

Bursaspor 3 yıldızını gönderiyor

0

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Belçika temsilcisi Anderlecht‘e mağlup olan Bursaspor‘da 3 oyuncunun bileti kesilmek üzere.

Bursaspor’da UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında alınan Anderlecht mağlubiyetinin faturası belli oldu.

Yeşil-beyazlı ekipte disiplinsiz hareketleri ve taraftarlarla tartışan Volkan Şen, futbolundan çok gece hayatıyla gündeme gelen Sercan Yıldırım ile maçta gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bırakan yeni transfer İbrahim Kaş ile yolların ayrılması bekleniyor.

Sezon öncesi sözleşmesini yenileyerek Bursaspor’un ikinci kaptanlığına getirilen Volkan Şen’e Trabzonspor talip oldu. Volkan Şen, geçtiğimiz sezon Ertuğrul Sağlam’dan izin almadan ABD’ye giderek kadro dışı kalmıştı. Trabzonspor’un ise, 24 yaşındaki kanat oyuncusu için Bursaspor’un kapısını çalacağı iddia ediliyor.

Bursaspor’un bir diğer genç ismi Sercan Yıldırım ise futbolundan çok özel hayatıyla gündeme gelmeye devam etmesi Bursaspor yönetiminin sabrını taşırmış durumda. Yıldız adayı olarak gösterilen ve kendisini isteyen birçok takıma ret cevabı verilen genç futbolcu, vasat oyunu ve hareketli gece hayatı nedeniyle teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın gözünden düşmüş durumda.

Bursaspor’un sezon başında Getafe’den transfer ettiği İbrahim Kaş, Anderlect karşısındaki kötü futbolu ve gördüğü kırmızı kartla şimdiden Ertuğrul Sağlam’ın gözünden düşmüş durumda.

SERCAN VE VOLKAN’IN MUKAVELESİNDEKİ MADDE
Bursaspor yönetimi 3 futbolcudan kendilerine kulüp bulmalarını istedi. Sercan Yıldırım ve Volkan Şen’in sözleşmelerinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi yer alıyor.

Yeşil-beyazlı ekipte bu oyuncularla yolların ayrılması beklenirken, İbrahim Öztürk’ün de Trabzonspor’a transfer olabileceği konuşuluyor. Bursaspor, Tunuslu sağ bek Basser’in transferinde de sona yaklaştı.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.