Medya-İnternet

Google+ 25 milyon üyeyi geçti

0

İlk olarak 28 Haziran’da davetiye sistemiyle yayın hayatına başlayan ve kısa süre içerisinde büyük bir patlama yaşayan teknoloji devi Google’ın yeni sosyal ağı Google+, kullanıcı sayısındaki artışı aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

İnternet verileri araştırma şirketi ComScore’un yayınladığı yeni veriler doğrultusunda Google+’ın 24 Temmuz itibariyle 25 milyon kullanıcı sayısını geçtiği belirlendi. Şirketin Endüstri Araştırma Bölümü Başkan Yardımcısı Andrew Lipsman yaptığı açıklamada, Temmuz ayı ortalarında 20 milyon tekil kullancıya sahip olan Google+’nın 25 milyon’u geçtiğini ve bu sayı içerisinde mobil kullanıcıların yer almadığını belirtti. Ayrıca Lipsman, Google+’ın aynı süre içerisinde diğer sosyal ağlar Facebook, Twitter ve MySpace’den daha hızlı bu rakama ulaştığını da sözlerine ekledi.

Lipsman, Google+’ın bu hızlı yükseliş sebebinin Gmail servisinin Google+’a sorunsuz bir şekilde adapte edilmesi olarak düşünüyor. Yani Gmail ne kadar ziyaret ediliyorsa, Google+ da o kadar ziyaret ediliyor. Ayrıca Lipsman, Google+’ın çok kısa süre içerisinde yaygın olarak kullanılmaya başlayacağını da sözlerine ekledi.

You may also like

Comments

Comments are closed.