ManşetYeşil Duyurular

Yeşiller’den “İklim değişikliği, enerji, tarım aktivist okulu”

0

Yeşiller, “İklim Değişikliği, Enerji, Tarım Aktivist Okulu9 Nisan 2011 Cumartesi günü Tabipler Odası Kadıköy Şubesi‘nde yapılıyor.

2011 yılı Çernobil felaketinin 25.yılı.Yeşillerin bu nedenle başlattığı kampanya kapsamında yapılan eğitim, yeni nükleer karşıtı aktivistlerin nükleer enerji konusundaki birikimini arttırmayı hedefiyor.

Seminerde nükleer santrallerin nasıl çalıştığını, nükleer karşıtı hareketin tarihi, nükleer enerjiye ve yenilebilir enerjilere genel bakış, hukuki çerçeve ve nükleer karşıtı aktivizim gibi konular, enerji verimliliği, enerjinin az ve doğru kullanımı bağlamında enerji politikaları, tarımda sürdürülebilirlik, sübvansiyon, küçük çiftçilik, toprak ve su konuları ele alınacak.

Eğitmenler, Yeşiller Partisi Eşsözcüsü halk sağlığı uzmanı Dr. Ümit Şahin, Yeşiller Partisi İklim ve Enerji Çalışma Grubu üyesi ve Greenpeace enerji aktivisti Alidost Numan, Yeşiller Partisi Tarım Çalışma Grubu üyesi Aytaç Timur.

Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu nükleer karşıtı aktivist okulu için önceden telefon veya e-mail yoluyla kayıt yaptırmak gerekiyor. Katılımcı sayısının 40 kişi ile sırınırlı olduğu eğitime kayıt için (0212) 2447780 ya da (0541) 6592414 numaralı telefonlar aranabilir veya [email protected] adresine e-mail atılabilir.

Tarih: 09 Nisan 2011 Cumartesi
Saat: 13:00 – 18:00
Yer: Tabipler Odası
Rıhtım Cad. Misakı Milli Sk.
İdil Han No:4 Kat:3 Kadıköy/İST.
Tel: (0216) 3497304

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.