Türkiye

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı!

0

Son güncelleme – 03:11, Pazartesi

Tatlıses’in durumuyla ilgili gelen resmi haberler şarkıcının yoğun bakımda olduğu ve birazdan ikinci bir ameliyata gireceği yönünde.

Öte yandan şarkıcının bulunduğu hastanenin ünlülerin akınına uğradığı bildiriliyor. Polisin medya mensuplarını hastaneye yaklaştırmamak için aşırı bir çaba harcadığı görülüyor. Öyle ki hastanede bulunan hasta yakınlarının da zorla hastane dışına çıkarıldığı ve hastaların internete bağlanabilen telefonlarının zorla toplandığı bildiriliyor.

Hastaneye hastalar ve hasta yakınları dahil kimsenin yaklaştırılmıyor olması tepkilere neden oluyor.

Hastane etrafında ve bahçesinde onlarca polis aracı görülüyor.

 

02:06, Pazartesi

Şarkıcı ve işadamı İbrahim Tatlıses, bu gece 00:30 sularında Şişli’de silahlı saldırıya uğradı. Tatlıses ‘in kaldırıldığı Maslak Acıbadem Özel Hastanesi’nde  yoğun bakıma alındığı ve durumunun ağır olduğu bilgileri geliyor.

Tatlıses BeyazTV’deki İbo Şov programının çıkışında, Şişli’de uzak mesafeden uzun namlulu bir silahla başından vuruldu. Önce Özel Levent Hastanesi’ne kaldırılan Tatlıses, ardından Maslak Acıbadem Özel Hastanesi’ne nakledildi.

Şarkıcının sağlık durumuyla ilgili çelişkili haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Tatlıses’in hayatını haybettiği haberleri ve yoğun bakımda olduğu haberleri eş zamanlı olarak geliyor.

Tatlıses ile aynı araçta bulunan asistanı Buket Çakıcı’nın ise omzundan yaralandığı ve durumunun iyi olduğu söyleniyor.

Olayla ilgili özellikle internet üzerinde ciddi bir haber kirliliği yaşanmaya devam ediyor. Hastaneden ve resmi ağızlardan da henüz net bir açıklama yapılmamış olması çelişkili haberlerin gelmesine neden oluyor. Kimi kaynaklar Tatlıses’in Basın Danışmanı’nın ağzından şarkıcının öldüğü haberini yayarken kimi kaynaklar ise şarkıcının kısa süren bir ameliyattan çıktığı ve yoğun bakıma alındığını bildiriyor.

An itibariyle şarkıcının sağ olduğu ve ameliyattan çıktığı haberleri daha ciddi kaynaklara dayanıyor.

Bu arada polisin Renault Megane marka gri renkli bir otomobili şüpheli olarak aradığı bilgisi de geldi.

Bu haber gelişmeler ışığında güncellenecektir.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.