Duyurular

Üniversite Konferansı 7 Ocak’ta Beşiktaş’ta

0

Üniversite Konferansı 7 Ocak 2011 Cuma günü, Beşiktaş-Akatlar’daki MKM-Mustafa Kemal Merkezi Atilla İlhan Salonunda gerçekleşecektir. Üniversitenin sorunlarının masaya yatırılacağı konferansa bütün üniversiteliler davetlidir.

Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe’de öğrenciler ile gerçekleştireceği toplantıya davet edilmeyen AKP’ye muhalif  öğrenciler 7 Ocak da Beşiktaş MKM’de bir konferans düzenleyecek.

Akademisyenlerin  ve üniversite çalışanlarının da yer alacağı konferansta AKP’nin gündeminde yer almayan ancak üniversitenin asli sorunları olan geleceksizlik, demokrasi,YÖK’ün kapatılması , paralı eğitim ve üniversite sosyal yaşamı gibi bir dizi konu başlığı üzerinden tartışmalar yürütülecek.

Konferansta Eğitim-Sen İstanbul 6 Nolu Üniversiteler Şubesi, Üniversite Öğretim Elemanları Derneği ve Üniversite Konseyleri Derneği de yer alacak.

Öğrenci Kolektifleri, TKP’li Öğrenciler , Gençlik Muhalefeti, Emek Gençliği ve Genç-Sen tarafından çağrıcılığı yapılan konferansa bütün üniversiteliler davetlidir.

detaylı bilgi: www.universitekonferansi.org

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.