Kültür-Sanat

Sundance Camp’te, Oynaya oynaya …

0
4 - 10 Ekim

Çağdaş Sirk Sanatçıları Derneği tarafından dördüncüsü düzenlenen 5. Türkiye Jonglörlük Festivali yeniden Antalya/Tekirova Sundance Camp’te hayat buluyor.

4 - 10 Ekim

Doğa, deniz ve antik kent Phaselis ile iç içe bir ortamda; top, poi, labut, yoyo ve holalup gibi oyuncaklarla gün boyu pratik yapan her yaş ve seviyeden jonglör ile tanışmak ve kahkahaları birleştirmek isteyenler için birebir bir festival…

4-10 Ekim arası düzenlenecek festivalde çadırla konaklamak için girişte sadece 70 TL ödemeniz yeterli. Yiyecek ve içecek içinse Sundance Camp’ın imkanlarından yararlanabilir veya yakın yerleşimlerden alışveriş yapabilirsiniz.

Festival, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen jonglörlerin ve jonglörlük becerilerini ilk defa öğrenmek isteyenlerin tanışıp yeteneklerini sergileyebilecekleri; birbirlerinden yeni ve farklı beceriler öğrenerek yeni projelere ortam hazırlamaları amacıyla bu yıl kaldığı yerden devam ediyor.

J-Fest

Yurtdışından ve yurtiçinden gelen değişik becerilerdeki modern sokak sanatçılarıyla workshoplar, birbirinden eğlenceli oyunlar, 3 değişik büyüklükte inşa edilen jonglör çadırları, ateş gösterileri ve profesyoneller tarafından hazırlanan Gala gecesiyle dolu dolu geçecek olan festivale her yaştan katılım mümkün.

Tamamen gönüllü jonglörler ile gerçekleşen festival, her yıl bu işe gönül veren insanlarla gelişerek güzelleşiyor. Görevli ekibin ev sahibi olarak boyunlarında “görevli” yazan “görevliler” yerine, sizi renkli “karakterler”le kapıda karşılamasına hazır olun.

Ayrıca;

bu etkinliğe yurtdışından gelecek sanatçıların İstanbul’da 1 Ekim Cuma günü (bugün) saat 18:00’de Galata Meydanı‘nda bir buluşma gerçekleştireceğini de haber verelim. Galata Meydanı’nın o saatte, ateş ve türlü gösterilerilerle renkleneceği kesin.

Detaylı bilgi ve ön kayıt için:  www.j-fest.com

You may also like

Comments

Comments are closed.