HDP Beyoğlu Standı Yurttaş Kürsüsü

Beyoğlu’nda HDP aktivistlerinin her gün 15:00-18:00 arası Mis sokak’ta açtığı stant yurttaş kürsüsüne dönüşüyor. Standa gelip yolsuzluk düzenine dair kızgınlığını paylaşan yurttaşlar, herşeyin Ankara’dan belirlenmeye çalışıldığı merkeziyetçi düzene olan tepkilerini yerinden yönetim perspektifini savunan HDP standına destek vererek gösteriyor.
Barış bayraklarının eksik olmadığı stantta çeşitli dillerden türküler ve şarkıların çalınıyor olması da Beyoğlu’nun dokusuna uygun bir canlılık ortaya çıkarıyor.
Beyoğlu HDP eşbaşkan adayları Seyhan Alma ve Korhan Gümüş’ün de zaman zaman katıldığı stand çalışması seçim gününe kadar devam edecek…
Stant etkinliklerini sürdüren gönüllülerden edindiğimiz bilgiye göre Beyoğlu İlçesi Seçim Kampanyasını değerlendirmek için bir toplantı düzenliyorlar. Bir ay sürecek kampanya boyunca yapacakları faaliyetleri belirlemek, planlamak için 3 Mart 2014 Pazartesi akşamı, saat: 19.00’da HDP Beyoğlu İlçe Seçim Merkezi’nde, Beyoğlu HDP belediye eş başkan adaylarının da katılımıyla bir araya gelecekler. Seçim kampanyasını sürdüren gönüllüler, katkı sunmak isteyen, ucundan da olsa çalışmalara destek olmak isteyen herkesi toplantıya davet ediyor ve diyorlar ki:
”Yaratıcı katkılar için iş başına!”
Not:HDP Beyoğlu İlçesi Merkez Bürosu:
Süslü Saksı Sok. No:18 Kat: 3
Beyoğlu İstanbul

 

Haber/Fotoğraf :Serdar Kordu
                             Yeşil Gazete
Paylaş
Yazar:
Haber Merkezi