ManşetMedya-İnternet

‘Karargâh rahatsız’ın yankısı sürüyor: Hande Fırat’ın istifa ettiği iddia edildi

0

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın gazete yönetimine istifasını sunduğu ancak ne kabul ne reddedildiği iddia edildi.

“Karargâh rahatsız” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün yaptığı, “Çok çok çirkin, terbiyesizlik, seviyesizlik, bedelini ödeyecekler” açıklamasının ardından Sedat Ergin’in Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunu Fikret Bila’ya bıraktığı Hürriyet’te sarsıntı sürüyor.

Hürriyet’in internet sitesinde yer alan açıklamada; “Haberdeki “rahatsızlık” ifadesi, Genelkurmay Başkanı’nı hedef alan söz konusu iddia ve eleştirilerin yarattığı durumu açıklamak amacıyla kullanılmıştır. Kasıt bu olmamakla birlikte ‘karargahta rahatsızlık’ başlığı maksadı aşan bir editoryal hata olarak görülebilir. Bunun için üzgünüz” denilmişti.

Medyaradar’ın haberine göre, Hürriyet’in açıklamasının ardından Ergin’in gidişi ile suların durulacağı yorumları yapılırken, Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat yönetimle konuştu ve istifasını sundu. Ama istifanın kabulünün nasıl yankı bulacağı kestirilemediği için kabul de red de edilmedi.

 

(Medyaradar)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.