KadınManşet

Şort giyen kadına tekme atan saldırganın tahliyesine başsavcılıktan itiraz

0

Kurban Bayramı’nın birinci günü İstanbul’daki evine gitmek üzere otobüse binen Ayşegül Terzi’yi şort giydiği gerekçesiyle tekmeleyen Abdullah Çakıroğlu’nun tahliyesine başsavcılıktan itiraz geldi. Başsavcılık Ayşegül Terzi’ye tekme adan Çakıroğlu’nun tahliye edilmesine itiraz etti.

39

Şort giydiği gerekçesiyle 23 yaşındaki hemşire Ayşegül Terzi’yi otobüste darp eden Abdullah Çakıroğlu’nun yargılaması dün yapılmıştı. Tekmeci saldırgan, mağdurun kıyafetiyle insanların şehvet duygusunu kabarttığını savundu, “Benim orada şehvet duygum kabarmadı. Ama kendisine yakışmadığı için öyle bir harekette bulundum” dedi.

İstanbul Anadolu 40. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Ayşegül Terzimahkeme salonunun arka kapısından alındı. Terzi’nin anne ve babası da duruşmada hazır bulundu.

Tutuklu sanık Abdullah Çakıroğlu ise duruşma salonuna en son alındı. Çakıroğlu’nun salona girmesiyle Ayşegül Terzi gözyaşlarını tutamadı. Duruşma salonuna polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Çok sayıda izleyicinin katıldığı duruşmaya bağımsız milletvekili Aylin Nazlıaka da katıldı.

 

(T24)

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.