Haber HattıManşet

Bakırköy’de bu haftasonu çocuklar için Bahar Panayırı var

0

31 Mayıs Pazar günü Bakırköy Botanik Parkı’nda “Çocuklar için, çocuklarla birlikte” sloganı ile Çocuk Hakları Zirvesi ve Kalkınma Derneği’nin girişimi, Bakırköy Belediyesi ve Kaymakamlığı’nın desteği, TOFD, Aile Hukuku Dernegi, HEGEM, İKÜ, AREL Eğitim Kurumları, Koruncuk Vakfı, Darüşşafaka, AKUT Vakfı, PKU Aile Derneği, Çocuğun îhmal ‘ve İstismarını Őnleme Derneği’nin işbirliğiyle “Bahar Panayırı” düzenleniyor.

21

Panır, çocuk panelistlerin yer aldığı “Haklarıma Dokunma” oturumuyla başlıyor. Panayır sırasında veliler de düşünülmüş, çocuklar masal dinlerken veliler içinde yoga imkanı sağlanacak. Çocuklar da yoga ve zumba’dan mahrum kalmayacak elbette. Ayrıca çocuklar ile ilgili sağlıklı beslenme, çocuk gelişiminde dikkat edilmesi gereken merak ettiğiniz hususların uzmanlar tarafından velilere aktarılacağı oturumlar da panayır katılımcılarını bekleyenler arasında.

Bunların dışında Bahar Pamayırı’nda yok yok. Çocuk Masası, Masal Atölyesi, Zaman Kartları: AKUT’la Zamana Yolculuk, Minikler Dans Gösterisi, PKU Yemek Atölyesi, Çocuk Yogası, Çocuk Zumbası, Yoga Uygulaması, Nefes Çalışmaları ve Palyaço Gösterileri de panayırda yer alanlar arasında

Ayrıntılı bilgi için Bahar Panayırı’nın facebook etkinlik sayfasına da göz atabilirsiniz.

(Yeşil Gazete)

More in Haber Hattı

You may also like

Comments

Comments are closed.