ManşetTürkiye

Çağlayan’da patlama!

0

Kağıthane Hürriyet Mahallesi’nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Olayda 3 kişi yaralandı 1 kişi de hayatını kaybetti. Patlamanın olduğu bölgeye itfaiye ve polis ekipleri ile ambulanslar sevk edildi. Patlamanın eski yapım bir bomba nedeniyle meydana geldiği açıklandı.

19.çağlayanda patlama

İGDAŞ, Kağıthane’de patlamanın meydana geldiği ve İBDA-C’ye yakın olduğu iddia edilen “Adımlar Dergisi’nin bulunduğu dairede doğalgaz tesisatının bulunmadığını açıkladı. İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada, “Bugün akşam saatlerinde Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi No: 48 adresindeki binada bir patlama meydana gelmiştir. 187 Doğalgaz Acil Hattı’na gelen ihbar üzerine olay yerine giden İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları incelemede; patlamanın meydana geldiği dairede doğalgaz tesisatının bulunmadığı tespit edilmiştir” denildi.

Saldırıda, dergide bulunan Ünsal Zor hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ünsal Zor’un cenazesi, ambulansla Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Saldırının ardından olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, cadde ve sokakları, barikat oluşturarak yaya ve araç girişine kapattı. Bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme şube müdürlüğü ekipleri, hem binada hem deçevrede inceleme yaparken, polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, saldırının olduğu binanın etrafında geniş çaplı incelemesi devam ediyor.

(CNN Türk)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.