ManşetSpor

Şota, futbolcularına fair play adına “gol yeme” talimatı verdi ve istifa etti

0

Türkiye Süleyman Seba Süper Lig’in 24. haftasında oynanan Torku Konyaspor-Kasımpaşa maçında daha önce Türkiye liglerinde benzeri görülmemiş bir fair play durumu yaşandı.

72.şota arvaledze.yeşil gazete

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, kendi oyuncusu Ryan Babel sakatlık geçirirken topun dışarı atılmasını bekleyen Torku Konyaspor’a gol atan futbolcusu Donk’un centilmenlik dışı hareketini tersine çevirdi ve oyuncularına, “Torku Konyaspor’un gol atmasını engellemek için sakın defans yapmayın ve gol atmalarına engel olmayın” talimatını verdi.

Bunun üzerine Torku Konyaspor futbolcusu Hasan Kabze, kendisine yolu açan rakip takım futbolcuları arasından geçerek takımına 1-1’lik beraberliği getiren golü kaydetti.

https://youtu.be/N3kDlg3piAA

Maçın sonunda Torku Konyaspor rakibini 2-1 mağlup ederken Kasımpaşa teknik direktörü Şota, Lig TV mikrofonlarına, Olayı fazla konuşmak istemiyorum. Benim yerimde herkes aynı şeyi yapardı. Kasımpaşa’nın hocası olarak bu kararı verdim. Hem de bize yakışan budur. Maç sonu arkadaşlarla konuştum ve istifa ettiğimi açıkladım. Kulüpte çalışan herkese teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarıma bundan sonra başarılar diliyorum” dedikten sonra istifasını sundu.

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.