DuyurularManşet

Suriyeli göçmenler için gönüllü Türkçe öğretmeni talebi

0

İstanbul’da yaşam mücadelesi veren Suriyeli göçmenler için Türkçe dersi veren Gönüllü Öğretmenler’den hafta içlerinde 19.00-21.00 arası kendilerine uyan bir veya daha fazla günde öğretmenlik yapmak üzere vakit ayırabilecek erkek Türkçe öğretmen talebi var.

Gönüllü Öğretmenler grubundan Hande Arcan‘ın bize ilettiği çağrı metnini paylaşıyoruz;

15

Sevgili arkadaşlar, bir süredir Suriye’li göçmen kardeşlerimize Türkçe dersi veren gönüllü öğretmenler grubuna dahilim. Dersler, İstanbul, Fatih, Balat’taki Derviş Baba Deliler, Abdallar, Meczuplar ve Aşıklar Kahvehanesi‘nin üstündeki derslik aracılığıyla veriliyor.

Kahvehane sadece bireysel katkılarla yürüyor olup, hiçbir kurumsal yatırımcı, düşünce kuruluşu vb.’den destek almıyor. Bunun amacı mümkün olduğunca şeffaf kalabilmek ve kimseye gebe kalmamak. O sebeple de çabalarını yaymak gibi bir niyetleri yok. İlgisi olan bir şekilde buluyor yani. Ayrıca, dini veya siyasi hiçbir amaçtan/odaktan güç almamakta. Bunun altını da önemle çizmekte fayda var.

Yazma sebebim, dershanedeki erkek öğretmen ihtiyacımızın süreklilik arz etmesi ve azlığı. Bunun için de, hafta içlerinde 19.00-21.00 arası kendilerine uyan bir veya daha fazla günde öğretmenlik yapmak üzere vakit ayırabilecek erkek gönüllülerin [email protected] uzantılı e-posta adresine ulaşmalarına ihtiyacımız var.

12...

Derviş Baba Deliler, Abdallar, Meczuplar ve Aşıklar Kahvehanesi hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz. Hatta daha fazlasını yapın, kahvehaneye gelip bir çayımızı için.https://www.facebook.com/groups/dervis.baba/?fref=ts

Şimdiden teşekkürler, sevgiler,

Hande Arcan

(Yeşil Gazete)

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.