ManşetSivil Toplum

Ali İsmail’in hayalleri için “Düşlerinde özgür dünya” kampanyası

0
Kampanyaya Birsen Tezer, Mehmet Esen ve Bedri Baykam da destek verdi

Ali İsmail Korkmaz’ın ailesinin kurduğu Ali İsmail Korkmaz (ALİKEV) vakfı “Düşlerinde özgür dünya” isimli kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Ali İsmail’in fotoğrafının olduğu tişörtler satışa sunuldu.

Kampanyaya Birsen Tezer, Mehmet Esen ve Bedri Baykam da destek verdi

Kampanyaya Birsen Tezer, Mehmet Esen ve Bedri Baykam da destek verdi

ALİKEV tarafından başlatılan kampanya kapsamında üzerinde “düşlerinde özgür dünya” yazılı ve Ali İsmail Korkmaz’ın fotoğrafının bulunduğu tişörtler basıldı. Tişörtlerde, Fenerbahçe taraftarlarının Ali İsmail için bestelediği marştan esinlenerek sekiz takımın renkleri kullanıldı.

ALİKEV’in başlattığı kampanyaya sanatçılar Birsen Tezer, Mehmet Esen, Bedri Baykam, Orhan Aydın, Alican Yücesoy ve Timur Acar’dan destek geldi. Sanatçılar, “Düşlerinde özgür dünya” tişörtlerini giyerek Ali İsmail Korkmaz Vakfı için bağış çağrısında bulundu.

Tişörtlerin satışı www.duslerindeozgurdunya.com sitesi üzerinden yapılıyor.

Korkmaz Ailesi yaptığı açıklamada, tişörtlerden elde edilecek gelirin Ali İsmail’in hayallerini gerçeğe dönüştürmek adına toplum yararına çalışmalar için kullanılacağı belirtildi.ALİKEV’in Ali İsmail’in yarım kalan düşlerini hayata geçirmek için kurlduğunu dile getiren aile üyeleri, “Bu vakıf ile amacımız; Ali İsmail’in yarım kalan düşlerini insanlara anlatarak, onun gibi düşünen ve faaliyetler yapan binlerce, hatta milyonlarca Ali İsmail’lere ulaşmak. Ali İsmail Korkmaz Vakfı ile öğrenciye de, yaşlılara da, doğaya da, hayvanlara da, sanatçıya da, esnafa da ulaşacak etkinlikler yapmayı planlıyor ve milyonlarca Ali İsmail’i yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

(Kaos GL)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.