ManşetMedya-İnternet

Havuz Medyasında hazan mevsimi: 3 genel yayın yönetmeninin işine son verildi

0

Akşam ile Güneş Gazeteleri ile Star Medya Grubu ‘nda dün akşam üst kademe operasyonu gerçekleştirilerek genel yayın yönetmenlerinin işlerine son verildi.

27..İki medya grubunun da patronu olan Ethem Sancak, Star Medya Grubu Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Mehmet Ocaktan’ı bu akşam işten çıkardı.

Star Medya Grubu ve Kanal 24 ile Akşam ve Güneş (TurkMedya) gazetelerini elinde bulunduran Ethem Sancak, genal yayın yönetmenleriyle yollarını ayırdı.

Sancak’ın bu kararının ardından Mustafa Karaalioğlu (Star Medya Yayıncılık Grup Başkanı), Yusuf Ziya Cömert (Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni) ve Mehmet Ocaktan (Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni) 24 Kasım 2014 Pazartesi günü itibarı ile görevlerinden ayrıldılar.

3 yayın kuruluşunun tepe noktasında bulunan isimler ile ilgili alınan bu beklenmedi.k kararın arkasında nelerin yattığı ise hala meçhul olsa da bu kararın arkasında patron Ethem Sancak ve CEO Mustafa Karaalioğlu arasında 2 milyon liralık ‘hortumlama’ kavgasının olduğu iddia ediliyor.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.