DuyurularManşet

Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonu’nda 3. dönem

0

İki komşu ülke halkı arasında doğrudan temasların artırılması ve her alanda işbirliklerinin teşvik edilmesi amacıyla Mart 2014’de Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonu’nu başlatan Hrant Dink Vakfı, bu fon aracılığı ile Mayıs 2015’e kadar en az 200 kişinin Türkiye-Ermenistan arasında seyahat etmesini hedefliyor.

4 ermenistan seyahat fonuMart 2014’den bugüne, ilk iki döneminde 380’i aşkın başvuru alan ve bugüne kadar Türkiye ve Ermenistan’dan 80 kişiyi destekleyerek komşu ülkeleri ziyaret etmesini sağlayan Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonu’nun 3. dönemine 15 Eylül’e kadar kayıt yaptırmak mümkün.

Seyahat Fonu, Ermenistan ve Türkiye’den sivil toplum, gençlik ve gönüllülük politikaları, insan hakları ve demokrasi, eğitim, çevre, tarih, kültür-sanat, kalkınma, spor, bölgesel işbirliği ve Avrupa entegrasyonu gibi çeşitli temalar çevresinde gerçekleştirilecek işbirliklerine katkı sunmayı amaçlıyor.

Komşu ülkede ortak bulma ve ağ kurma faaliyetleri, fizibilite ziyaretleri, sınır ötesi işbirliği projeleri, proje hazırlık toplantıları, değişim programları, eğitim ve dil öğrenme, akademik işbirliği, araştırma ve tez yazımı, sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük, kültür ve sanat alanında ortak üretimler ve çeşitli tematik alanlarda toplantı, panel, seminer, konferans, atölye, sergi, konser ve benzeri etkinliklerin organizasyonu ya da bu etkinliklere katılım amaçlı faaliyet türleri Seyahat Fonu desteği ile gerçekleşebiliyor.

Ayrıntılı bilgi için:  Hrant Dink.org

Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonuna başvurmak için başvuru formu

(Yeşil Gazete)

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.