Kültür-Sanat

Altın Koza’da juri belirlendi

0

Festival mevsiminin açıldığı dönem olarak bilinen Eylül ayında, sinemaseverlerin gözü kulağı 16 Eylül’de başlayacak olan 20.Altın Koza Film Festivalinde.

Yarışma filmleri kategorisinde 12 başarılı yapımın yarışacağı festivalde,  dünya sineması bölümünde birçok festivalde ödül kazanmış başarılı yapımlarda sinemaseverin beğenisine sunuluyor.

Festival Jüri Üyeleri  Belli Oldu.

20. Altın Koza Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda Jüri Başkanlığını Beki Probst üstlenecek. Diğer  jüri üyeleri yönetmen Pelin Esmer, yapımcı Türker Korkmaz, görüntü yönetmeni Özgür Eken, oyuncular Melisa Sözen ve Yiğit Özşener ile müzisyen Cengiz Onural.

FİLM – YÖN’DEN ‘EN İYİ YÖNETMEN’ ÖDÜLÜ

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kapsamında Film – Yön (Film Yönetmenleri Derneği)’nin de bir ödül vereceğini Altın Koza Film Festivalinde, Film-Yön jürisinin, yönetmenler İsmail GüneşEzel Akay ve Handan Öztürk’ten oluşacağını belirtti.

“SİYAD En İyi Film” Ödülü Jürisi Belli Oldu

SİYAD En İyi Film Ödülünün sahibini bulacağı Altın Koza Film Festivalinde , bu yıl SİYAD Jürisi’nde sinema yazarları Serdar AkbıyıkYeşim Burul Seven ve Olkan Özyurt’un görev yapacağını sözlerine ekledi.

Ödül töreni 21 Eylül’de

20. Altın Koza Film Festivali kapsamında yapılacak Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda ödüller, 21 Eylül tarihinde yapılacak Ödül Töreni’nde sahiplerini bulacak.

Altın Koza Festivalinin son günü olan 22 Eylül Pazar günü ise ödül kazanan filmler farklı sinema salonlarında sinemasevelerin izlemesi için gün boyu gösterilecek.

 

Haber: Muhittin Kurban

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.