ManşetTürkiye

[Özel Haber] Almanya Yeşiller eş başkanı Cem Özdemir de Gezi Parkı’nda

0
Cem Özdemir, Gezi Parkı Derneği standında dernek üyeleri Bülent Müftüoğlu ve Işıl Ertüzün ile birlikte

Gezi Parkı Direnişi 11. gününde. Gezi parkındaki sonsuza kadar sürecekmiş izlenimi veren karnaval havası da tüm temaşası ile devam ediyor.

Cem Özdemir, Gezi Parkı Derneği standında dernek üyeleri Bülent Müftüoğlu ve Işıl Ertüzün ile birlikte

 

haberi paylaşmak için tklynz / click for to share

Parkın içinde her sivil toplum örgütü, her siyasi düşünce, her örgüt stand açmış, birbirlerini dinleme, anlama, anlatma ve paylaşma derdinde.

Bu siyasi partilerden birisi olan ve Gezi Parkı Direniş’in 27 Mayıs Pazartesi 22:30’daki ilk saniyesinden beri içinde bulunan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin Almanya’dan bir ziyaretçisi var. Alman Yeşilleri’nin eş başkanı Cem Özdemir.

Cem Özdemir ilk ziyaretini Beyoğlu Yeşil Ev'e gerçekleştirdi

Özdemir, dün ziyaret ettiği Gezi Parkı’ndaki Yeşiller/Sol standının ardından bugün de temaslarını sürdürüyor. Beyoğlu Yeşil Ev’deki ziyaretini az önce tamamlayan Almanya Yeşilleri eş başkanı, Yeşiller/Sol MYK üyesi Gizem Kastamonulu’dan telefonla az önce aldığımız bilgiye göre şu anda eş sözcü Sevil Turan ile birlikte Gezi Parkı’na çeşitli kesimler ile röportaj yapmaya gidiyor.

Gezi Parkı Derneği’nden Bülent Müftüoğlu’nun (ki aynı Müftüoğlu, 28 Mayıs sabahı bize Gezi Parkı’ndaki gelişmeleri aktaran ve devrimin ilk kıvılcımının çakılmasını sağlayan insanlardan birisidir) az önce tarafımıza ilettiği bilgilere Cem Özdemir’in bugünkü Gezi Parkı ziyaretindeki programı şu şekilde geröekleşti.

Özdemir önce Tarih Vakfı ile birlikte, vakıf başkanı ve Yeşiller ve Sol Gelecek üyesi Bülent Bilmez’in da hazır bulunduğu yürüyüşe katıldı.

Yürüyüşün ardından Gezi Parkı Derneği’nin standını da ziyaret eden Cem Özdemir, dernek üyeleri Bülent Müftüoğlu ve Işıl Ertüzün’den dernek faaliyetleri ve Gezi Parkı Direnişi hakkında bilgi aldı ve kendilerine tüm çabaları için teşekkür etti.

Almanya Yeşiller eşbaşkanı Cem Özdemir, Gezi Parkında son olarak Yeşiller ve Sol Gelecek standına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Özdemir, Yeşiller ve Sol Gelecek eş sözcüsü Sevil Turan ile birlikte standa gelerek, Yeşiller/Sol’un Gezi Parkı Direnişi sırasındaki tutumunun bu direnişin önemli kilometre taşlarından birisini oluşturduna dikkat çekerek teşekkür etti.

Haber: Alper Tolga Akkuş / #anavarrza

(Yeşil Gazete / Türkiye)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.