LGBTİ+Manşet

Günce Hatun’un katil zanlısı yakalandı

0

Beylikdüzü Bizimkent Köprüsü’nde göğsünden silahla vurularak öldürülen LGBT birey Günce Hatun’un (19) katil zanlısı yakalandı.

Cinayetin ardından çalışma başlatan Beylikdüzü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, otomobili içinde olay yerindeki çalışmaları izleyen bir kişiden şüphelendi.

Otomobilin sağ ön camının kırık olduğunu gören polis, otomobilde bulunan İlker Karataş’ı (34) gözaltına aldı. Katil zanlısı olduğu ortaya çıkan Karataş cinayeti itiraf etti.

Bir bankada makam şoförü olarak çalıştığı öğrenilen Karataş’ın, “Taksim’ de arkadaşlarımla eğlendikten sonra Esenyurt’taki evime gidiyordum. “Travesti zorla arabama bindi. Ben de kavga ederek aşağıya indirdim. Ben hareket ederken bana çok ağır küfürler savurup arabaya taş attı.Ben de ruhsatsız silahımla havaya birkaç el ateş ederek oradan ayrıldım. Sonra silahı deniz attım, olay yerine dönünce yakalandım” dedi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilen Karataş tutuklanarak cezaevine gönderildi. Günce Hatun’un cenazesi ise Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak toprağa verildi.

(Kaos GL, Yeşil Gazete)

More in LGBTİ+

You may also like

Comments

Comments are closed.