Spor

Mehmet Okur sezonu kapattı

0

NBA takımlarından Utah Jazz’ın formasını giyen milli basketbolcu Mehmet Okur için bu sezon sona erdi. Okur’un belindeki sakatlık nedeniyle sezonu kapadığı açıklandı.

Geçen sezon Play-Off ilk turunda aşil tendonundan son derece ciddi bir sakatlık geçiren Mehmet, dünya basketbol şampiyonasında forma giyememişti. NBA’deki ilk 8 sezonunda sürekliliği ile dikkat çeken milli oyuncu, bu sezonun başlangıcını da kaçırmıştı. Mehmet, uzun bir aradan sonra sahalara döndü; ancak bu kez de belindeki sorunlar nedeniyle formasından uzak kaldı.

Utah jazz yönetimi, yapılan son kontrollerin ardından, yıldız basketbolcunun sezonu kapadığını açıkladı. Jazz Genel Menajeri Kevin O’connor; “Mehmet’in aşil tendonu sakatlığını bir an önce geride bırakmak için gösterdiği olağanüstü çaba, vücudunda büyük bir strese neden oldu. Aşil tendonu sakatlığına, belindeki rahatsızlığın da eklenmesiyle, Mehmet’in sezon sonuna kadar dinlendirilmesinin doğru olduğuna karar verdik. Kendisi 2011 – 2012 sezonu hazırlık kampına sağlıklı olarak katılacak” dedi.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.