Spor

Ampute Futbol Liginde 1. hafta tamamlandı

0

Türkiye Futbol Federasyonu ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun birlikte organize ettiği ve 2010-2011 sezonuna başlayan Ampute Futbol liginde ilk hafta tamamlandı.

Ampute futbolda 2010-2011 Süper Lig sezonu pazar günü oynanan maçlarla start aldı. Sezona büyük umutlarla giren İstanbul Özürlüler, deplasmanda Ayyıldız Ampute’yi 6-0 yenip, ilk galibiyetine imza attı. Malatya İnönü Üniversitesi sahasında oynanan karşılaşmada İstanbul temsilcisinin gollerini Deniz, Hüseyin (3), Serkan ve İsmail attı.

Altay, İzmir Yeşilyurt Altınordu sahasında konuk ettiği Konya Engellilergücü’nü 2-0 yenerek, haftayı galibiyetle kapayan takımlar arasına adını yazdırdı.

19 Mayıs Stadı yan sahada oynanan Samsun Engellilergücü- Gaziantep Şahinbey Belediyesi mücadelesinden ise gol sesi çıkmadı: 0-0…

Milli Takım Kampı Başlıyor

Ampute Futbol Süper Ligi’ne, ilk hafta oynanan maçların ardından 40 günlük bir milli ara verilecek. 2007 yılında Dünya üçüncülüğü ve 2008 yılında ise Avrupa ikinciliği başarılarına imza atan Ampute Milli Takımımız, 16-27 Ekim tarihleri arasında Arjantin’in Crespo kentinde yapılacak olan Dünya Futbol Şampiyonası için Aksaray ilinde kampa girecek. 20 günlük kampın ardından Arjantin’e gidecek olan Ay-Yıldızlı ekibimiz burada 18 ülkenin milli takımları ile zirve mücadelesi verecek.

2010-2011 ilk yarı lig fikstürünü indirmek için tıklayın.

1. Hafta Puan Durumu

TAKIMLAR SKOR
1 ALTAY S.K. KONYA ENG.GÜCÜ S.K. 2 0
2 MEDİKAL PARK SAM.ENGLLİ GÜCÜ S.K. ŞAHİNBEY BELD.GENÇLİK VE S.K. 0 0
3 SAMSUN BED.ENG.S.K. ANTALYA ENG.GENÇLİK VE S.K. 0 7
4 AYYILDIZ AMPUTE S.K. İSTANBUL ÖZÜRLÜLER S.K. 0 6
5 MALATYA BED.ENG.S.K. ANKARA ENG.GENÇLİK VE S.K. 1 8
6 KARAGÜCÜ S.K. KAYSERİ BED.ENG. 2 0

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.